samtaleogsupervision.dk

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
Forårsseminar 2018
Dato:
13.04.2018 - 13.04.2018
Hvor:
Liselund, Slagelse - Slagelse
Kategori:
Seminar

Beskrivelse

Forårsseminar
med John Launer
13. april 2018 på Liselund, Slagelse

Narrativ supervision

John Launer er tidligere praktiserende læge og har siden 1990’erne været optaget af, hvordan supervision kan udvikles i almen praksis. Han har været med til at udvikle narrativ supervision på Tavistock-klinikken i London og har undervist i metoden i mange lande, og den bruges nu i den postgraduate uddannelse af læger i England. Metoden tager udgangspunkt i de fortællinger (narrativer), som patienter bringer med i konsultationen og læger i deres supervisionsgrupper, som ofte handler om at være ”kørt fast”. Ved omhyggelig lytten og udspørgen kan man blive i stand til at ændre fortællingen på en mere konstruktiv måde. I grupperne trænes det at stille ikke-ledende spørgsmål med henblik på at åbne for nye perspektiver. I narrativ-supervisionsgrupperne bruges forskellige tilgange, som kan være en-til-en-interview, evt. i en ”fishbowl”, med efterfølgende brug af et reflekterende team. Supervisionen kan bruges vedrørende såvel tekniske som psykosociale aspekter i casen og i relationen mellem læge og patient.
Seminaret vil foregå på letforståeligt engelsk og indledes om formiddagen med et oplæg af John Launer og en efterfølgende diskussion i plenum. Om eftermiddagen er der supervisioner af nogle af deltagernes medbragte cases. Efter supervisionerne diskussion af gruppeprocessen.

Tid og sted: Fredag den 13. april 2018 kl. 9.30 – 17.15 på Liselund Kursuscenter, Slotsalleen 44, 4200 Slagelse. Se www.liselund.dk.
Målgruppe: Praktiserende læger, uddannelseslæger til almen praksis, supervisorer for praktiserende læger.
Pris: 2.800 kr. for medlemmer, 3.200 kr. for ikke-medlemmer, 1.900 kr. for yngre læger.
Kurset forventes godkendt i Fonden f. AP. Frokost er inkluderet.
Tilmelding senest den 20-03-2018 til sekretær Jeannette Møller Carlson (jeannettecarlson2509@gmail.com). Skriv ”forårsseminar” i emnefeltet. Betaling til SSSAP, reg.nr. 6771, kontonr. 6277531 i Lægernes pensionsbank med angivelse af deltagernavn.

Efter seminaret afholder selskabet generalforsamling på Liselund. Ved deltagelse i generalforsamlingen er selskabet vært for et let aftensmåltid. Alle er velkomne. Skriv det i emnefeltet ved tilmelding, hvis du ønsker at deltage.

For printvenlig udgave af denne annonce: Klik her

Sted

Venue:
Liselund, Slagelse
Gade:
Slotsalleen 44
Postnummer:
4200
By:
Slagelse
Region:
Sjælland
Land:
Land: dk

Beskrivelse